Warme Wintermiddag in het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal

STADSKANAAL -Op zondag 27 januari houdt het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal een zogeheten Warme Wintermiddag, een gezellige winterse middag met verhalen en gedichten.

Na drie eerdere edities met de thema’s Winter, Liefde en Geluk heeft de bijeenkomst nu het thema ‘Op reis’.

Bezoekers kunnen luisteren naar hartverwarmende verhalen, gedichten en liederen om de koude en duisternis te verdrijven, en zelf ook meedoen door een voordracht te houden.

Dat mag met een zelfgeschreven verhaal of gedicht, maar ook door het voordragen van andermans werk, in het Gronings, Drents of Nederlands, als de voordracht maar iets met het thema ‘Op reis’ te maken heeft. De maximale tijdsduur per persoon is gesteld op 10 minuten.

Belangstellenden die zich ook willen laten horen, kunnen zich vooraf aanmelden bij het Streekhistorisch Centrum: bel 0599-612649 (tijdens kantooruren) of mail naar info@streekhistorischcentrum.nl

Het programma begint om 14.30 uur. Een kaartje kost vier euro, inclusief koffie met wat lekkers. Donateurs betalen 2,50 euro.

Voor meer informatie en reserveren, ook als toehoorder: tel. 0599-612649 (tijdens kantooruren) of info@streekhistorischcentrum.nl