Promotiefilms laten zien: 'Meer in Musselkanaal'

MUSSELKANAAL - Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Ondernemersvereniging Musselkanaal in Westen Fashion Mail hebben verschillende ondernemers uit Musselkanaal promotiefilms vertoond, waarin zij aan het publiek willen laten zien dat er méér te vinden is in Musselkanaal.

De promotiefilms zijn gemaakt in het kader van de zogeheten integrale gebiedsontwikkeling Musselkanaal.

Dankzij een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen kenmerkt het winkelaanbod in Musselkanaal zich als 'vergaand specialisme, uitgebreid assortiment en een hoge mate van klantgerichtheid. Musselkanaal overigens relatief veel familiebedrijven waar betrouwbaarheid en deskundigheid onderscheidende factoren vormen.

Het promotiefilm project is een initiatief van de werkgroep 'samenwerking en profilering' die het winkelen in Musselkanaal voor de consument aantrekkelijker wil maken door onder meer het onderscheidende winkelaanbod dat Musselkanaal heeft te bieden beter onder de aandacht te brengen.

Onder het motto 'bied ondernemers kennis en ondersteuning, stimuleer onderlinge samenwerking en versterk daarmee de aantrekkingskracht op consumenten uit de regio' wordt de komende tijd flink in de bus geblazen.

De vertoonde promotiefilms - ze zijn binnenkort te bekijken via de website http://www.musselkanaal.nu- geven een helder beeld van het karakter en aanbod van de winkels in Musselkanaal. Musselkanaal heeft heeft meer te bieden dan veel mensen denken. Vandaar de reclameslogan 'Meer in Musselkanaal'.

Eén van de winkeliers die heeft meegedaan aan het promotiefilm project is Marleen Dohle van de winkel van Blokker. Zij heeft volgens de jury de mooiste film gemaakt.