250 glimmende occasions te koop in het Pagecentrum in Stadskanaal

STADSKANAAL -Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 februari wordt in de tennishal en in de sporthal van het Pagecentrum in Stadskanaal een occasionshow gehouden.

Drie dagen lang worden 250 perfect onderhouden voertuigen te koop aangeboden. Van verschillende merken, modellen en voor iedere portemonnee. Glimmend gepoetst van top tot teen. En vanzelfsprekend allemaal voorzien van een Bovag garantie.

NDC mediagroep - uitgever van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en vele tientallen weekbladen van Emmeloord tot Delfzijl - ook de Kanaalstreek en de Ter Apeler Courant - organiseert elk jaar occasionshows in het noorden van het land, in onder meer Leeuwarden, Zuidbroek, Drachten, Assen en Stadskanaal.

Tien autobedrijven hebben hun medewerking toegezegd aan de occasionshow in het Pagecentrum. Dat zijn Autobedrijf Vos, Renault Schoon, Autobedrijf Doorten, Autodeals Noord, Autobedrijf Misker, Autobedrijf Herbers, Autobedrijf Meijer, RTO Autoservice, Auto Potgieter en Emile Bakker Auto's.

Auto's die zijn verkocht, worden zo snel mogelijk verwijderd en vervangen door een ander exemplaar. Zo zijn altijd 250 voertuigen beschikbaar. Bezoekers zijn vrijdag 8 februari van harte welkom van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag 9 en zondag 10 februari van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.