Masha en de Beer live in Theater Geert Teis in Stadskanaal

STADSKANAAL - Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer.

Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. Op vrijdag 22 februari staan ze op het podium van Theater Geert Teis in Stadskanaal.

In ‘Masha en de Beer Live!’ heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van ‘Masha en de Beer Live!’ een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie.

Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met de kinderen op de foto te gaan in de foyer van het theater.

De voorstelling begint vrijdag 22 februari om 14.00 uur. Een toegangskaartje kost 16 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveren kan via www.theatergeertteis.nl of telefonisch via 0599-631731.