't Centrum speelt Ain lot uut de loterij in theater Geert Teis

STADSKANAAL - Toneelvereniging 't Centrum uit Musselkanaal brengt zaterdag 16 februari de klucht Ain lot uut de loterij op de planken van theater Geert Teis in Stadskanaal.

Het vrolijke verhaal is geschreven door Jannes Bennen.

De voorstelling begint om 20.00 uur. Een toegangskaartje kost 9 euro. Tickets zijn te koop via de website http://www.theatergeertteis.nlof via de theaterkassa: 0599-631731.

Arend en Griet Brouwer runnen samen met hun ongetrouwde, niet zo pientere, thuiswonende zoon Fritsie een boerenbedrijf. Het leven van de familie verandert ingrijpend wanneer de postbode op een dag een aangetekende brief brengt. Ze hebben een dikke loterij gewonnen en zijn ineens rijk!

Dit grote nieuws willen ze natuurlijk niet aan de grote klok hangen, maar dat valt niet altijd mee. Als even later een hoogzwangere vrouw op de stoep staat die zegt dat ze zwanger van Fritsie is, zijn de rapen helemaal gaar! Iedereen bemoeit zich ermee, een praatgrage buurvrouw, een nieuwsgierige postbode, en andere dorpelingen. Wie gaat er uiteindelijk met de dikke prijs vandoor ... ?

De toneelvereniging 't Centrum bestaat veertig jaar. Vanwege het jubileum gaat iedere bezoeker na afloop van de voorstelling met een leuke attentie naar huis.