Informatiebijeenkomst over bevallen bij Treant in Emmen

EMMEN -Treant Zorggroep houdt op dinsdagavond 26 februari om 19.30 uur een informatiebijeenkomst voor zwangeren en hun partners uit de regio’s Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen.

Met deze bijeenkomst kunnen zwangeren en hun partners zich voorbereiden op een mogelijke (poli)klinische bevalling op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen.

Om vertrouwd te raken met het ziekenhuis en de kraamafdeling, organiseert Treant in Emmen zeven keer per jaar een voorlichtingsavond. Deze avond is voor zwangeren die in het ziekenhuis willen bevallen én voor zwangeren die kiezen voor een thuisbevalling.

Een verloskundige, gynaecoloog, verpleegkundige en medewerker van een kraamzorginstelling geven uitgebreide informatie over de zwangerschap, bevallen thuis en in het ziekenhuis en over de kraamtijd.

Ook kan men een kijkje nemen op de verloskamers in het Scheper (indien mogelijk).

Na concentratie van de klinische Kindergeneeskunde en klinische Verloskunde is bevallen bij Treant alleen mogelijk op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen.

De polispreekuren Verloskunde blijven op alle locaties bestaan en zwangeren onder begeleiding van een gynaecoloog kunnen terecht op de polikliniek van hun vertrouwde ziekenhuislocatie. Voor- en nazorg is dus op alle ziekenhuislocaties van Treant mogelijk.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan op de website van Treant via een digitaal aanmeldformulier: www.treant.nl/voorlichtingsavond