Zeven ton aan handel in het Pagecentrum in Stadskanaal

STADSKANAAL - De occasionshow die vrijdag, zaterdag en zondag is gehouden in de tennishal en in de sporthal van het Pagecentrum in Stadskanaal heeft ruim 4000 bezoekers op de been gebracht.

Zij konden een keuze maken uit 250 automobielen van Autobedrijf Vos, Renault Schoon, Autobedrijf Doorten, Autodeals Noord, Autobedrijf Misker, Autobedrijf Herbers, Autobedrijf Meijer, RTO Autoservice, Auto Potgieter en Emile Bakker Auto's. Tien bedrijven met verschillende automerken, modellen en met auto’s voor iedere portemonnee. Glimmend gepoetst van top tot teen. En vanzelfsprekend allemaal voorzien van een Bovag garantie.

Vooral zondagmiddag was het heel erg druk. Uiteindelijk zijn 64 koopcontracten ondertekend. Omgerekend een bedrag van een slordige 700.000 euro.

De verwachting is dat de teller van het aantal verkochte auto's in de komende dagen nog verder oploopt. Een flink aantal bezoekers van de show heeft namelijk aangegeven om nog even een nachtje te willen slapen over het aanbod, voordat in de showroom definitief overeenstemming wordt bereikt over de aankoop.

Paul Abrahams