Lionsclub de Kanaalstreek verrast kinderhotel Burcht Wedde met cheque van 2000 euro

WEDDE - Het kinderhotel Burcht Wedde is een bijzonder vakantieverblijf. Hier kunnen kinderen 'die aan de andere kant van het geluk geboren zijn' een onvergetelijke vakantie vieren.

Het komt nog te vaak voor: kinderen die nooit op vakantie gaan of die gewoon extra aandacht en levensvreugde kunnen gebruiken.

De stichting Burcht Wedde is een initiatief van Martina en Frank Ferrari. Jaarlijks maken zij een korte vakantie voor 500 kinderen mogelijk op deze unieke locatie. Spelenderwijs leren ze een deel van de geschiedenis van de Burcht, ze leven als prins of prinses of bakken zelf pannenkoeken. Om het verblijf op de Burcht gratis te kunnen aanbieden is de stichting deels aangewezen op giften.

De Lionsclub de Kanaalstreek overhandigde een cheque van 2000 euro aan Martina en Frank Ferrari. Dit bedrag werd eind 2017 binnengehaald met een sponsoractie bij bedrijven in de regio. Als tegenprestatie maakten de leden van de Lionsclub de Kanaalstreek de natuurstenengevel van het Refaja Ziekenhuis in Stadskanaal schoon.