Zorggroep Meander verwelkomt 83 Medewerkers Welzijn

MUSSELKANAAL -Zorggroep Meander heeft 83 nieuwe medewerkers verwelkomd in de Heggerank in Musselkanaal.

Deze medewerkers zijn aangesteld als Medewerker Welzijn en zij worden ingezet op woonzorglocaties van Zorggroep Meander. Zij zijn het aanspreekpunt voor bewoners en zorgen met hun warme persoonlijkheid, een flinke dosis enthousiasme en professionaliteit voor een goede sfeer in de huiskamers.

Zorggroep Meander krijgt extra geld van de overheid om te investeren in de aandacht voor de cliënt, verlaging van de werkdruk van de medewerkers én om mensen kennis te laten maken met werken in de ouderenzorg.

De Medewerker Welzijn houdt continu het welzijn van de cliënt in de gaten, is een vast aanspreekpunt voor de bewoners en zorgt voor een goede sfeer op de huiskamers van de verschillende locaties. De nieuwe medewerkers worden de komende maanden geschoold om de functie succesvol te kunnen vervullen.

De bijeenkomst werd geopend door Renate Kamphuis. Na een introductie over Zorggroep Meander, gingen alle nieuwe medewerkers bij hun eigen leidinggevende aan tafel zitten. Daar gingen ze in gesprek om kennis te maken en meer te horen over de locatie waar ze aan de slag gaan.