Joh. van Klaveren Uitvaartzorg: gediplomeerd, gecertificeerd en geregistreerd uitvaartverzorger

REGIO - "De dag van overlijden tot aan de uitvaart maken een onuitwisbare indruk op de nabestaanden. Daarom is het zo belangrijk om de nabestaanden tijdens deze dagen zoveel als zij willen en kunnen bij alles te betrekken."

Dat zegt Johan van Klaveren van Joh. van Klaveren Uitvaartzorg.

"Wat veel mensen niet weten is dat men vrij is in de keuze van uw uitvaartverzorger", vervolgt Van Klaveren. "Bent u lid van een uitvaartvereniging of verzekerd bij één van de uitvaartmaatschappijen, ook dan begeleiden wij u op een persoonlijke, betrouwbare wijze tegen betaalbare tarieven.

Voor de nabestaanden is duidelijkheid over de mogelijkheden en totale kosten welke aan de uitvaart verbonden zijn bijzonder belangrijk. Daarom zorgen wij voor de afhandeling met uw uitvaartvereniging en/of uitvaartverzekering."

"Joh. van Klaveren Uitvaartzorg is een onafhankelijke uitvaartverzorger waar aandacht en kwaliteit tegen een betaalbaar tarief voorop staat. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden. Voor het melden van een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar op 0597-792024. Wilt u een persoonlijk informatie gesprek bij u thuis neem ook dan contact met ons op. Samen vorm geven aan een mooie herinnering. Want het kan ook anders."

Kijk voor meer informatie op de website www.uitvaartverzorgingnoord.nl