Grootschalig isolatiecampagne van start; Aa en Hunze stelt subsidie beschikbaar

GIETEN - Isolatieactie.nl houdt in samenwerking met Smit Isolatie Groep een isolatiecampagne in de gemeente Aa en Hunze.

Naast het voordeel door gezamenlijk inkopen van de isolatie is vanuit de gemeente Aa en Hunze ook een subsidie beschikbaar. Woningeigenaren kunnen minimaal twintig procent van de investering om de woning te verduurzamen terugkrijgen.

Met alleen het isoleren van de spouwmuur wordt al tussen de 20 en 30 procent bespaard op de energierekening. Naast het besparen op de vaste lasten geeft isoleren een hoger wooncomfort, een verbeterd energielabel en zorgt het voor een waardevermeerdering van de woning.

Het isoleren van uw woning is een gezonde investering, die vaak binnen drie tot vijf jaar is terug verdiend. En dat met de wetenschap dat de energiekosten in de toekomst alleen maar gaan stijgen.

Vanaf 1 februari stelt de gemeente Aa en Hunze subsidie beschikbaar voor alle woningeigenaren in de gemeente. De subsidie voor woningisolatie is bedoeld om woningeigenaren te helpen bij de eerste stap van het verduurzamen van de woning. Hoe meer isolatie, hoe hoger de subsidie. Bij drie aanpassingen is de bijdrage van de gemeente maar liefst 25 procent met een maximum van 1000 euro.

Wilt u weten hoeveel subsidie u kunt krijgen voor het isoleren van uw woning? Deelname aan de campagne is geheel gratis en vrijblijvend. Na de inschrijving volgt een korte telefonische intake en vervolgens wordt er een adviesgesprek ingepland met de isolatie-adviseur. Die zal op locatie een technische inspectie houden om u te adviseren over de isolatiemogelijkheden. Op basis van deze gegevens ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte.

Projectleider Van der Lei: "We zijn druk op zoek naar drie locaties waar we binnenkort informatieavonden kunnen organiseren voor de bewoners."

Wilt u meer informatie? Kijk op www.isolatieactie.nl of via http://www.smitisolatiegroep.nl

Bellen of mailen kan ook: 050–2400045 of frank@isolatieactie.nl