Lekker eten in Kwalitaria De Musketiers in Ter Apel

TER APEL -2019 is een bijzonder jaar voor de ondernemers Kevin Siersema en Marloes Sterkenburgh.

Niet alleen gaan ze in oktober trouwen, ook hebben ze hun tweede zaak geopend.

Kwalitaria ’t Middelpunt in Emmer Compascuum wordt al zes jaar succesvol gerund door het stel en ze zijn nu ook in Ter Apel aan de slag gegaan met Kwalitaria De Musketiers.

De naam De Musketiers is waarschijnlijk niet geheel onbekend. Eigenaar Kevin vertelt dat hij de naam van de locatie – waar voorheen een kroeg met slijterij gevestigd was - graag in ere houdt: "Deze plek is een begrip in het dorp."

Wat kunnen buurtbewoners verwachten van Kwalitaria De Musketiers? Volgens Kevin is het een plek die voor iedereen toegankelijk is. "Of je nu 8 of 88 bent, alleen of met een gezin; iedereen is welkom. Bij Kwalitaria De Musketiers kun je na het shoppen lekker eten en drinken, maar zomers kun je ook lekker op het terras zitten en kijken naar de bootjes die langs varen. We hopen dat we van toegevoegde waarde worden in het dorp, waar iedereen met een glimlach binnenstapt en met een glimlach vertrekt."

Kevin vertelt enthousiast over het assortiment: "Je kunt bij ons écht lekker eten. Zo maken we onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen ze met verse toppings en serveren ze op een biologisch broodje. In ons brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Complete maaltijden, burgers, friet, snacks, salades, belegde broodjes en een kindermenu; wij hebben voor elk wat wils. We hopen alle buurtbewoners binnenkort te ontmoeten."

Kwalitaria De Musketiers is gevestigd aan de Hoofdstraat 24 in Ter Apel. Het telefoonnummer is 0599-745045.