Jubileumactie Wijbrands Mode in Onstwedde

ONSTWEDDE - Chris en Wilma Kruizinga vieren volgende week feest. Het is namelijk 10 jaar geleden dat het echtpaar de speciaalzaak Wijbrands Mode in Onstwedde heeft overgenomen.

Die mijlpaal wordt samen met de klanten op gepaste wijze gevierd in de week van dinsdag 5 tot en met zaterdag 9 maart.

"We tonen de nieuwe voorjaarscollectie en iedere klant wordt getrakteerd op wat lekkers bij de koffie", vertellen Chris en Wilma aan de koffietafel in het hart van de winkel. "Verder zetten we dubbele stempels op de voordeelklantenkaart en iedereen gaat met een leuke attentie naar huis. En niet te vergeten: klanten die voor minimaal 75 euro besteden, krijgen een heerlijke slagroom schnitt die gebakken is door de plaatselijke bakker Meinds. Dus topkwaliteit!"

Wijbrands Mode is al vele decennia een vertrouwde naam in de wijde regio. Van heinde en verre komen de klanten naar de modewinkel aan de Luringstraat 13 in Onstwedde met voldoende gratis parkeerplaatsen pal voor de deur.

"We hebben daarom ook bewust de naam Wijbrands Mode voortgezet", legt Chris uit. "Via via hoorde ik destijds dat Wijbrands de speciaalzaak wilde verkopen. Ik was actief in de modewereld en Wilma en ik zagen voldoende perspectief om een eigen zaak in Onstwedde te beginnen. De jaren zijn werkelijk voorbijgevlogen, maar we hebben nog geen seconde spijt gehad van de beslissing om de winkel over te nemen. We gaan bovendien met veel enthousiasme gewoon nog een aantal jaren door."

Wijbrands Mode is het adres voor kleding voor vrouwen en mannen en voor nacht- en ondermode. Van bekende merken als onder meer Cecil, Dreamstar, Enjoy, Rabe, Twinlife, Lerros, Sloggi, Ten Cate en Triumph. Als extra service aan de klanten is ook een zogeheten kleinvak ingericht met aanverwante accessoires.

"Onze klanten hechten veel waarde aan kwaliteit, maar eveneens aan gezelligheid en deskundig persoonlijk advies. We nemen daarom alle tijd voor onze klanten, zodat ze uiteindelijk tevreden de winkel uitlopen. Er heerst een gemoedelijke sfeer bij de koffietafel. Het is soms net een reünie."

Paul Abrahams