Nieuwe eigenaar partycentrum De Schaapsberg in Zandberg

ZANDBERG - Het bekende Partycentrum De Schaapsberg in Zandberg onder de rook van Musselkanaal heeft een nieuwe eigenaar.

Na meer dan een halve eeuw is het horecabedrijf van Oenie en Adolf Kayser aan de Kerklaan 20 overgenomen door Anja (42) en Martin (45) Hartlief uit Siddeburen.

"De eerste gesprekken zijn in februari 2018 gevoerd en op 29 januari van dit jaar is de overeenkomst bij de notaris ondertekend", vertellen Anja en Martin. "Het was een warme overdracht, het personeel blijft aan het werk en Kayser heeft aangeboden om ons in de komende tijd achter de schermen te blijven ondersteunen. We hebben er veel zin in en we gaan voorlopig op de oude voet verder. Al zijn er wel plannen om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen, de website te moderniseren en om de voorgevel op te frissen. Ook zijn we bezig met het samenstellen van een paas brunch en leuke eigentijdse arrangementen. Gelukkig is de agenda goed gevuld met afspraken die nog door onze voorgangers zijn gemaakt. We kunnen meteen vol aan de bak."

De ouders van Anja hebben vroeger een horecabedrijf in Slochteren gerund. Daarna was ze als eigen baas werkzaam 'in de mode en in begeleid wonen'. De laatste jaren werkte ze in loondienst bij een slagerij. "Het bleef altijd kriebelen om weer iets voor mezelf te beginnen en dan bij voorkeur in de horeca. Toen kwam De Schaapsberg op ons pad. We zijn een paar keer op een zondag langs het pand gereden en hebben toen een afspraak voor een gesprek gemaakt."

Anja gaat met veel enthousiasme fulltime aan de slag in Zandberg. Martin werkt als accountant/controller bij een rederij en komt desgewenst 's avonds en in het weekend de gelederen versterken en doet de administratie. Het is de bedoeling dat het echtpaar te zijner tijd ook gaat verhuizen van Siddeburen naar een dorp in de buurt van het partycentrum.

Kijk voor meer informatie over de verschillende arrangementen van partycentrum De Schaapsberg op de website www.deschaapsberg.nl

Paul Abrahams