Finalist Buitenspeelkanjer van het jaar

GIETEN - Wie wint de verkiezing Buitenspeelkanjer van het jaar? Er zijn nog twee kanshebbers in de race om de titel in de wacht te slepen. Eén van de kandidaten is Alice Dokter uit Gieten.

Stemmen kan tot 1 maart via www.kommee.com/pages/buitenspeelkanjer.php

Alice Dokter werkt bij De Buitenboel in Gieten.

Als Alice aan het werk is, gaat ze met de kinderen samen ontdekken, plezier, vies worden, leren, spelen, fantasie-spelen. Is ze vrij, dan bedenkt ze al weer nieuwe ideeën en/of verzamelt dingen uit de natuur voor inspiratie, voorbeelden, decoratie voor de kinderen en De Buitenboel.

Ook de kinderen zijn super enthousiast als ze over Alice én buiten mogen vertellen. Naar het bos, voetballen, takken zoeken, waterdiertjes vangen, moestuin, met de bal spelen, vuurtje maken, buiten spelen, bomen klimmen, speurtochten, beestjes zoeken, spelletjes, verstoppertje in het donker buiten, speeltuin, samenwerken met IVN.

Bij Alice staat geen kind buitenspel, een buitenactiviteit is er voor een ieder wel. Een lieve, creatieve, zorgzame leidster, een zeer gewaardeerde collega met hart voor kinderen en de natuur. Ze is een inspiratiebron voor anderen.