Secret Forest Festival met Nicky Romero en Sefa

STADSKANAAL - Nick Romero en Sefa zijn de nieuwe grote namen die zijn toegevoegd aan de line up van Secret Forest Festival. Dat meldt het organisatiecomité.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Waylon, Bizzey en Kris Kross Amsterdam op 25 mei naar het festival in Stadskanaal komen.

De 29-jarige Romero is één van de populairste diskjockey's van dit moment en draait op alle grote podia in de hele wereld! Sefa is één van de nieuwe Frenccore dj’s. Mateloos populair en op de diverse hardere stijlen events was de tent waar Sefa draaide veel te klein.

Ook bekende artiesten als Bizzey, Kris Kross Amsterdam, Jannes, Warface, dr. Peacock, Darkraver, Extince, Jody Bernal, Billy the Kit zijn op het festival aanwezig.

Mainstage

Het hart van het festival wordt de Mainstage. Dit is een plek waar jong en oud zich de hele dag kunnen vermaken. Op het hoofdpodium komen verschillende muziekstromingen voorbij. Van internationale dj`s tot verrassende live optredens van de grootste Top 40 artiesten. Op de Mainstage wordt niet enkel ingezet op één en dezelfde muziekstroming. Er komen diverse muziekstromingen voorbij van het allerhoogste niveau.

Connected

Een Connected stage mag natuurlijk niet ontbreken tijdens Secret Forest Festival 2019. Met meerdere uitverkochte indoor edities, vertegenwoordigt de Connected stage de hardere stijlen in de dance muziek. Ook op dit podium worden de beste, populairste en hardste artiesten van de scene verwelkomd.

Remember

Terug in de tijd en genieten de dj`s die vroeger in de grote clubs in binnen en buitenland draaiden, je vindt ze allemaal op de Remember stage. Waar we tijdens de vorige editie hebben gekozen voor een 90s stage, zullen we dit jaar meer inzetten op bezoekers die vroeger naar de grote nachtclubs gingen. Op dit podium vind je onder andere de Early Hardcore, Freestyle & more!

Urban Flavours Cross Over

Een compleet nieuw podium waar Urban helemaal tot zijn recht gaat komen door uiteenlopende artiesten. Natuurlijk zijn hier de hits van Lil Kleine en boef te horen, maar ook de Hip Hop van vroeger komt weer terug in de bossen in het Pagedal.

Flügel LIVE

In 2017 werd nog gefeest in de kleine skihut van Flügel. Die is nu verruild voor een enorme skihut. Dit is de plek waar kilo`s confetti de lucht in worden geschoten en waar meters lange polonaises worden gelopen. Met grote en kleine artiesten is dit zeker één van de gezelligste area's van Secret Forest Festival. Artiesten van de 90’s tot aan het levenslied!

Kaarten voor Secret Forest Festival zijn te verkrijgen op www.secretforestfestival.nl of bij de winkels van Primera.