Fiets Flip opent nieuwe winkel in Stadskanaal

STADSKANAAL -Fiets Flip (0599-639178) is verhuisd.

De speciaalzaak van Flip de Jonge was bijna twee jaar gevestigd aan het Menistenplein in Stadskanaal. Sinds enkele weken kunnen klanten terecht in het voormalige pand van ING aan het Liliënthalplein, op loopafstand van de voormalige winkel.

"Ik had een tijdelijk huurcontract en ik kreeg de kans om het bankgebouw te kopen", vertelt Flip. "Op 1 december is het pand op naam gezet en daarna zijn we meteen begonnen met de ingrijpende verbouwing."

Met gepaste trots geeft Flip een rondleiding door het pand. "We hebben nu de beschikking over 220 vierkante meter, inclusief een mooie overkapping waar de uitgestalde fietsen droog kunnen staan. Wat ruimte betreft zijn we er flink op vooruit gegaan, maar dat geldt zeker ook voor de locatie. Een prachtige plek pal tegenover theater Geert Teis met een groot plein waar gratis geparkeerd kan worden."

In de winkel - met voldoende plek voor de werkplaats, het magazijn en een ruimte waar de accu's voor de elektrische fietsen veilig kunnen worden bewaard - kan het assortiment van Fiets Flip goed worden gepresenteerd aan de klanten. "Ons aanbod van bekende merken fietsen is dankzij de verhuizing uitgebreid met de merken Freebike, RIH en Victoria en daar zijn we erg blij mee."

Deze week worden de laatste puntjes van de verbouwing op de i gezet en zaterdag 9 maart wordt de winkel officieel geopend. "Dat doen we met een zogeheten opstapdag", vertelt Flip. "Onder het genot van een hapje, een drankje en muziek kunnen de klanten een kijkje nemen in de winkel en onze fietsen testen. Vanzelfsprekend hebben we aantal aantrekkelijke aanbiedingen in petto."

Paul Abrahams