Met vijf euro korting naar Knip'n & Scheer'n in Stadskanaal

STADSKANAAL - Kim Heikens heeft nog geen seconde spijt gehad van de beslissing om een jaar geleden een eigen kapsalon te beginnen aan de Handelsstraat 44a in Stadskanaal: Knip'n & Scheer'n.

"Ik heb zestien jaar in loondienst in een kapsalon in Musselkanaal gewerkt", vertelt ze aan de gezellige koffietafel in de sfeervol ingerichte kapsalon. "Ik wilde een volgende stap maken en ik heb deze kans met beide handen aangenomen."

Na een flinke verbouwing - in het pand was al een kapsalon gehuisvest - werden de eerste klanten op 1 maart 2018 geknipt. Op haar verjaardag. "We hebben werkelijk alles vernieuwd", vervolgt de 34-jarige inwoonster van Stadskanaal. "Het is echt mooi geworden."

In het afgelopen jaar heeft Kim langzaam maar zeker een grote klantenkring opgebouwd. "Het is een familiesalon", benadrukt ze. "Dus vrouwen, mannen en kinderen kunnen hier terecht. Het is ook mogelijk dat mannen hun baarden op de klassieke manier komen laten scheren of bijwerken."

Kim Heikens werkt bij voorkeur op afspraak. Daarnaast is het mogelijk om op afspraak thuis geknipt te worden. Haar telefoonnummer is 0599-213412 of 06-28573180.

Kim vindt het leuk om ook andere activiteiten in haar kapsalon te organiseren. Zo wordt om te beginnen op 15 maart een whisky proeverij gehouden. "De animo is overweldigend", glundert ze. "Er was plek voor ruim dertig personen en inmiddels is de proeverij volgeboekt. Geweldig toch?"

Ter gelegenheid van het jubileum wordt een actie gehouden. De (nieuwe) klanten die de advertentie in de krant van woensdag 27 februari meenemen of dit artikel krijgen vijf euro korting op een behandeling. De actie is geldig tot en met 1 mei.

Paul Abrahams