Busrit biedt muziek en theater tijdens Dag van de Busreiziger

Regio - Wie dinsdag 12 maart met de bus in Groningen en Drenthe reist, zou zomaar onderweg optredens van muziek-, theater- en variété-artiesten kunnen verwachten. Dat gebeurt in het kader van de Dag van de Busreiziger.

Het OV-bureau Groningen Drenthe en Qbuzz zetten dan busreizigers in het zonnetje en danken hen voor hun keuze om met de bus te reizen.

Gevarieerd programma

Tijdens de ochtendspits (06.30 tot 09.30 uur) en middagspits (14.30 tot 17.30 uur) zijn op verschillende locaties muzikale acts en theateracts geprogrammeerd.

Het programma is maandag 11 maart vanaf 13.00 uur te vinden op www.dagvandebusreiziger.nl.

OV-butler

Ook gedeputeerden en wethouders kunnen er tijdens deze verkiezingstijd niet omheen en delen dezelfde dag kleine attenties aan reizigers uit. Zij worden hierbij geassisteerd door de OV-butler.

Gedeputeerde Henk Brink is van 07.30 tot 08.30 uur aanwezig op het busstation in Assen. Gedeputeerde Fleur Gräper-van Koolwijk en wethouder Philip Broeksma delen van 16 tot 17 uur een kleine attentie uit aan de reizigers op het busstation in Groningen. In Stadskanaal is wethouder Borgers tussen 15 tot 16 uur aanwezig op het busstation.