LAU Kids Store in de Kanaalpassage in Stadskanaal

STADSKANAAL - De nieuwe collectie van LAU Kids Store is binnen.

LAU is de afkorting van Leuk Anders & Uniek met een knipoog naar Laura, de dochter van Ellen Osnabrugge. De inwoonster van Musselkanaal runt sinds enkele maanden de speciaalzaak voor kinderkleding, die gehuisvest is op de eerste etage van de Kanaalpassage in Stadskanaal. De winkel is een zogeheten Store in Store, want de ruimte wordt namelijk gedeeld met de speelgoedwinkel Top1Toys. Ook deze winkel staat op naam van Ellen Osnabrugge.

"Top1Toys hanteert een soft franchise formule en daarom is het ook mogelijk om andere producten in één en dezelfde ruimte te verkopen. Ik heb gekozen voor kinderkleding voor jongens en meisjes in de maten 80 tot 164. Speelgoed en kinderkleding: dat vind ik een leuke combinatie", vertelt de hoogzwangere Ellen die supertrots is op haar team. "Een geweldig team", benadrukt ze. "Met elkaar maken we een succes van de winkel."

Met Top1Toys en LAU Kids Store onder één dak is een lang gekoesterde wens van Ellen in vervulling gegaan. "Ik wilde altijd een eigen zaak beginnen", verklapt ze. "Een tijdje geleden werd ik getipt over deze ruimte op de eerste etage van de Kanaalpassage. Wat betreft LAU Kids Store heb ik bewust gekozen voor een robuuste uitstraling met veel sfeer en beleving en dat is goed gelukt.

Ik krijg veel complimenten van klanten. Ook over de merken die we verkopen zoals Flo, Levv, Koko Noko, Nop en Your Wishes. De inwoners van de Kanaalstreek en Westerwolde kunnen nu dicht bij huis terecht om leuke kinderkleding te kopen. Binnenkort wordt het aantal merken uitgebreid met Raizzet, Looxs, Sturdy en Beebielove. Nog meer reden om niet elders te gaan winkelen. Dat kan gewoon gezellig in Stadskanaal."

Paul Abrahams