Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval Borger

Borger - Er zijn nog veel zaken onduidelijk over het dodelijke verkeersongeval van maandag 11 maart op de N34 tussen Drouwen en Borger. De politie is op zoek naar getuigen.

Ter hoogte van hectometerpaaltje 84.4 knalden een witte Mazda X5 en een donkergrijze Volkswagen Caddy maandag rond 10:15 frontaal op elkaar. Beide inzittenden van de Caddy kwamen hierbij om het leven. De bestuurder van de Mazda raakte ernstig gewond en kan nog niet gehoord worden over de toedracht van het ongeval.

De witte Mazda kwam uit de richting van Gieten en ging in de richting van Emmen. De donkergrijze caddy kwam uit de richting van Emmen en in de richting van Gieten. Om nog onduidelijke redenen gaat de witte Mazda met een vloeiende beweging naar links en komt op de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer. Voor de Caddy rijdt nog een personenauto, die de Mazda net kan ontwijken.

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de auto die de Mazda heeft ontweken of andere mensen met informatie. Eventuele getuigen kunnen bellen met 0900-884.