Win vrijkaarten voor feestweekend in Valthe

Valthe

De 24e editie van het feestweekend in Valthe wordt gehouden op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september. Stichting FeVa en Stichting Dorpsvermaak Valthe rekenen op ruim 10.000 bezoekers.

Klapstuk moet de feestavond op 3 september worden met Jannes, Django Wagner, One Two Trio en Black Tie Monkey Squad. De eerste muziek klinkt om 20.00 uur. Het feestweekend start vrijdag om 19.00 uur met het oplaten van ballonnen en een kwartier later volgt de officiële opening van het feestweekend. De plaatselijke band 5th Wheel en Dolly en zien Tarrels verzorgen dezelfde avond de muziek in de feesttent en de entree is die avond gratis. De kofferbakverkoop is op 3 september vanaf 11.00 uur en de locatie is tegenover ‘t Perron. Straattekenen en schminken voor de kinderen is vanaf 14.00 uur en er staat dan ook een springkussen. De grote braderie en rommelmarkt staat op 4 september vanaf 10.00 uur op het menu en het publiek wordt die dag vanaf 11.30 uur vermaakt door drie koren. De locatie is een groot podium aan de Spoorstraat. De Hondsrugzangers, piratenkoor Voorwaarts Voorwaarts en shantykoor De Scheepsjoagers komen langs in Valthe. Ook is er dweilorkest geregeld door de organisatie en clown Pompy vermaakt de kinderen. In de grote feesttent is er op zondag 4 september vanaf 10.00 uur een kerkdienst met medewerking van fanfareorkest SDG Juliana en gospelgroep Together Zuidoost-Drenthe. In dezelfde tent is zondagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur sprake van een Tirolermiddag met Gipfelpower en een discoshow door Gigant FM met medewerking van Peter Hermans. Ook bij die muziek is de entree is gratis. Tijdens het hele weekend is er sprake van een kermis op ‘t Perron. Het volledige programma staat op de website www.feva.nl.

Vrijkaarten

Voor de feestavond op 3 september - met Jannes, Django Wagner, One Two Trio en Black Tie Monkey Squad - verloot uw redactie setjes van twee vrijkaarten. Stuur - om kans te maken - uiterlijk zondag 28 augustus een e-mail met naam en adresgegevens naar zohlezersactie@ndcmediagroep.nl. De winnaars krijgen de tickets via de post.

Auteur

Redactie