Wandelen en lunchen met Bakker Joost

Odoorn

Het team van Bakker Joost stuurt op de laatste zaterdag van de herfstvakantie, 22 oktober, de gasten het bos in. Niet omdat er op die dag niet wordt gebakken, maar om een gezonde wandeling te combineren met een ‘proeverij’.

Wandelaars kunnen tussen een route van zo’n 5 of 9 kilometer kiezen. Onderweg is het smullen en ter afsluiting is er een feestelijke lunch. Trek de wandelschoenen aan, geniet van de natuur én allerlei lekkernijen uit de bakkerij. De Lekkere Wandeling wordt ingeluid met een verse bak koffie. Daarna leidt de bosroute langs proefplaatsen waar nieuwe producten op de wandelaars liggen te wachten. Even proeven, ietsdrinken en dan verder stappen. Terug bij de bakkerij aangekomen, is het genieten van een uitgebreid lunchbuffet. De wandeling start bij Bakker Joost in Odoorn en is ook geschikt voor kinderen. Reserveren via www.bakker joost.nl is handig, want het aantal deelnemers is beperkt.

Auteur

Redactie