Udik-loop in Klijndijk met twee afstanden

KLIJNDIJK

In Klijndijk staat op zaterdag 21 januari de 26e Udik-loop op het programma. Tientallen vrijwilligers zetten zich in voor het hardloopevenement. Er is een recreatieve loop van 6,5 kilometer een wedstrijdloop over 10 kilometer.

De recreatieve en de wedstrijdloop voert de sporters vanaf het sportveld in Klijndijk naar het Valtherbos, waar een parcours van brede bospaden wacht, vervolgens leidt de route de lopers weer terug naar de finish op het sportveld. Inschrijven kan tussen 12.30 en 13.45 uur in dorpshuis Oes Hokkie aan de Wanstraat 7 in Klijndijk.

Gebre Selassi

Beide hardloopwedstrijden beginnen om 14.00 uur en de prijsuitreiking is om 15.15 uur. Een extra uitdaging is de geldprijs voor de verbetering van het parcoursrecord, dat voor de heren sinds 1994 op naam staat van Gebre Selassi en bij de dames sinds 2006 op naam van Adrienne Herzog. Meer: www.udik.nl.

Auteur

Redactie