Buurtvereniging De Viersprong in Emmer-Compascuum houdt hardloopwedstrijd

emmer-compascuum

De buurtvereniging De Viersprong tekent opnieuw voor de organisatie van een hardloopwedstrijd, die zondag 30 april wordt afgewerkt.

Hoofdmoot van het programma is een halve marathon. Op het programma staat voor het eerst ook een bedrijvenloop. Start en finish zijn bij het buurtgebouw van de vereniging aan het Westerdiep in Emmer-Compascuum. Er is deze keer gekozen voor een nieuw parcours. De route voert de deelnemers door het centrum van het dorp, het Oosterdiep en langs de visvijver. De halve marathon begint om 13.40 uur. Het startschot voor de deelnemers die meedoen aan de tien kilometer of de vijf kilometer klinkt respectievelijk om 13.50 uur en om 14.00 uur. Aanmelden kan vanaf 12.30 uur. Het inschrijfgeld is vijf euro voor alle afstanden. Deelnemen aan de bedrijvenloop kost 15 euro, minimaal drie en maximaal vijf lopers. U wilt meer informatie? Bel 0591-352754 of stuur een mail naar deviersprong@hotmail.com

Auteur

Paul Abrahams