Mans is de klos in het dorpshuis in Jipsinghuizen

Ter Apel

De toneelvereniging Jipsinghuizen speelt in de maanden januari en februari vijf keer de voorstelling 'Mans is de klos' in het plaatselijke dorpshuis.

Het hilarische verhaal is geschreven door Eppo Kasemir. De uitvoeringen zijn op 16 en 23 januari en op 13, 20 en 26 februari. Het doek gaat telkens om 20.00 uur open. Mans Aandewindt gaat met een aantal leden van de biljartclub nog even langs bij een bruin café. Als iedereen naar huis gaat, blijkt dat de achterband van één van de vrouwelijke bezoekers zo plat is als een dubbeltje. Hij biedt aan om de vrouw met fiets en al naar huis te brengen. Dat had hij achteraf gezien beter niet kunnen doen ... Een entreebiljet kost zes euro. Toegangskaarten zijn te reserveren bij Mark Bos (06-15189360) en bij Bianca Heijes (06-12234356).

Auteur

Paul Abrahams