Warme Wintermiddag met verhalen, gedichten en muziek in Streekhistorisch Centrum

STADSKANAAL

Op zondag 17 januari houdt het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal een Warme Wintermiddag.

Bezoekers kunnen luisteren naar verhalen en gedichten die passen bij de tijd van het jaar, die worden voorgedragen door verschillende mensen die zich daar na een oproep voor hebben aangemeld. Ook enkele medewerkers van het Streekhistorisch Centrum doen mee. Tussendoor kan het publiek luisteren naar live muziek, gespeeld door Manuel Claasen op blokfluit. Hij houdt eveneens enkele voordrachten. Het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal organiseert deze middag voor het eerst in het kader van de zondagmiddag activiteiten. Verschillende mensen hebben zich al aangemeld om een voordracht te houden. Het aanbod varieert van zelfgeschreven gedichten tot humoristische verhalen in het Gronings. Belangstellenden die zich ook willen laten horen, kunnen zich nog aanmelden. De maximale tijdsduur per persoon is gesteld op 10 minuten. De bijeenkomst begint om 14.30 uur. Een kaartje kost vier euro, donateurs betalen 2,50 euro. U wilt meer informatie? U wilt zich aanmelden? Bel 0599-612649.  

Auteur

Paul Abrahams