Informatiebijeenkomsten TCI Collectief in De Rode Loper in Stadskanaal

Ter Apel

Het TCI Collectief houdt op dinsdag 19 januari en op maandag 15 februari een informatiebijeenkomst in het restaurant De Rode Loper aan de Tinnegieter 35 in Stadskanaal.

"TCI Collectief heeft een franchise overeenkomst met IMK Opleidingen uit Alphen aan den Rijn en is partner van J&P Loopbaandiensten uit Zwolle en Q4 Profiles gedragsanalyses uit Aalsmeer", vertelt Koop Nuismer. De inwoner van Stadskanaal is directeur van het TCI Collectief en geeft daarnaast economische vakken aan het Drenthe College in Assen. "Het jaar 2016 belooft een jaar van herstel te worden, consumenten aankopen gaan toenemen", vertelt Koop. "Onderzoeken en enquêtes laten zien dat werkgevers optimistischer zijn over hun kansen in het nieuwe jaar. Voorwaarde is dat de ondernemers en vooral de leidinggevenden en medewerkers mee willen en kunnen veranderen met de gewijzigde marktomstandigheden." "Verandermanagement is een niet meer uit deze tijd weg te denken managementvaardigheid", vervolgt Koop. "TCI Collectief verzorgt trainingen die praktijk gericht zijn en waar de deelnemers de volgende dag in het bedrijf direct mee aan de slag kunnen." De twee bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Heeft u belangstelling om een informatiebijeenkomst bij te wonen? Stuur dan een mail naar info@tcicollectief.nl Kijk voor meer informatie over het aanbod van opleidingen op de website www.tcicollectief.nl  

Auteur

Paul Abrahams