Poëzieochtend voor amateurdichters in Bibliotheek Ter Apel

ter apel

Donderdag 28 januari, op de landelijke Gedichtendag, houdt Bibliotheek Ter Apel een poëzieochtend voor amateurdichters.

Iedereen is welkom om eigen werk voor te dragen of te komen luisteren. De bijeenkomst is van 10.30 tot 11.30 uur, de toegang is gratis. Tijdens de bijeenkomst worden in elk geval gedichten voorgedragen door Güldogän Akdag, Ingrid Mulder en een aantal leerlingen van OBS de Vlinder. Akdag woont vanaf 1989 in Nederland en nu in Bourtange. In het verleden heeft hij een paar dichtbundels uitgebracht in het Turks. Hij maakt nu Nederlandstalige gedichten. Ingrid Mulder komt uit Ter Apel. Zij heeft een boek uitgebracht met gedichten: 'De lachende traan'. Gedicht voordragen Alle liefhebbers van poëzie - volwassenen en kinderen - zijn welkom om te komen luisteren, maar worden ook uitgenodigd om eigen werk of een favoriet gedicht te komen voordragen. Iedereen die iets wil voordragen kan zich aanmelden via terapel@biblionetgroningen.nl

Auteur

Paul Abrahams