Vraag aan ... burgemeester Leontien Kompier van Vlagtwedde

ter apel

De heer J.A. Koenraad uit Ter Apel heeft een brief gestuurd met foto aan burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Vlagtwedde.

"Reeds maanden is in Ter Apel te zien wat op de foto's is waar te nemen. fragiele lantarenpalen in een gebied met auto's. Meldingen helpen niet. Misschien naast een boevenrondje een inspectie ronde. Bij mijn werkgever heb ik geleerd dat de first minute impressie zeer belangrijk is. Als dit rommelig is kan men verdere samenwerking vergeten. Natuurlijk is hier een oplossing voor, niet mooi maar wel effectief. Ik ben bij de verstandige buren gaan kijken." Hartelijk dank voor het positieve meedenken! Het is leuk dat wij actief meedenkende inwoners hebben. Uw vraag heeft betrekking op de portefeuille van wethouder Giny Luth. Zij heeft hier inmiddels kennis van genomen. In dit specifieke geval van de lichtmasten is inmiddels een melding gedaan bij het bedrijf dat de lichtmasten moet herstellen dan wel repareren. Naar aanleiding van enkele aanrij schades hebben wij gekeken of het herhaaldelijk voorkomt dat dezelfde lichtmast wordt beschadigd. Als dat het geval is, dan bekijken wij per geval wat we doen. Er kan bijvoorbeeld voor gekozen worden om een lichtmast iets op te schuiven. Maar ik denk dat het bovenal een kwestie van goed uitkijken van de automobilist zelf blijft! Met vriendelijke groet, Leontien Kompier Burgemeester

Auteur

Paul Abrahams