Vrijwilligersavond Stadskanaal in Noorderpoort met intercultureel programma

Ter Apel

Op donderdagavond 10 maart van 19.00 tot 22.00 uur vindt in het atrium van het Noorderpoort aan de Sportparklaan in Stadskanaal, de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats: een feestelijke avond voor vrijwilligers als dank en waardering voor vrijwillige inzet.

De vrijwilligersavond is tevens het startschot voor NLdoet. Dit jaar wordt het een feestelijke interculturele uitwisseling met muziek, dans, kunst en cultuur waarbij een ieder die wil actief kan meedoen. Ook zal er een divers aanbod aan hapjes klaarstaan uit verschillende wereldkeukens. Aan het programma wordt meegewerkt vanuit VluchtelingenWerk en AZC Musselkanaal. Iedere vrijwilliger kan in de maand februari een gratis entreekaart ophalen onder opgave van naam en organisatie waar men vrijwilliger is. Deze kaarten kunnen gehaald worden bij de drie locaties van Welstad in Stadskanaal (Gandhiplein), Musselkanaal (Lint) en Onstwedde (de Bolster).

Auteur

Paul Abrahams