Auto occasionshow in Pagecentrum in Stadskanaal druk bezocht

Ter Apel

De jaarlijkse occasionshow in de sporthal en in de tennishal van het Pagecentrum in Stadskanaal is goed bezocht.

Drie dagen lang werden 250 perfect onderhouden voertuigen te koop aangeboden. Van verschillende merken, modellen en voor iedere portemonnee. Glimmend gepoetst van top tot teen. En vanzelfsprekend allemaal voorzien van een Bovag garantie. Twaalf autobedrijven hebben hun medewerking toegezegd aan de occasionshow in het Pagecentrum. Dat zijn in willekeurige volgorde Emile Bakker Auto’s in Nieuw-Weerdinge, Honda Vos in Stadskanaal, Renault Herbers in Ter Apelkanaal, Autobedrijf Van Staalduinen in Stadskanaal en Scheemda, Autobedrijf Meijer in Veendam, Louwman in Stadskanaal en Veendam, Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge, Automobielbedrijf Sanders in Musselkanaal, Auto Oldeman in Groningen, Autobedrijf Schoon in Stadskanaal, TDM in Stadskanaal en Auto Doorten in Gasselte. Met name vrijdag en zaterdag was het heel erg druk, maar ook op zondag was veel publiek op de been. Uiteindelijk zijn 59 koopcontracten getekend. Vergelijkbaar met twaalf maanden geleden, toen bleef de teller steken op 61 koopcontracten.

Auteur

Paul Abrahams