Accare opent een vestiging in Stadskanaal

Ter Apel

Accare heeft een vestiging in Stadskanaal geopend. Ouders en kinderen met psychische problemen in deze regio van Oost-Groningen kunnen vanaf nu ook dichtbij huis terecht voor hulp.

Kinderen en jongeren en hun ouders kunnen bij Accare terecht voor onderzoek, behandeling en begeleiding bij psychische problemen, zoals gedragsproblemen, angst en onzekerheid, problemen in het contact met anderen, eetproblemen, sombere gevoelens en problemen door stemmingswisselingen. Accare is gehuisvest in het (Jeugd)zorgcentrum A22 aan de Aziƫlaan 22a. De behandelingen kunnen daar plaatsvinden, maar ook thuis of op school, en steeds vaker ook gedeeltelijk via internet. Verder werkt Accare samen met andere organisaties om kinderen en jongeren de zorg te geven die ze nodig hebben. De huisarts of het CJG kan doorverwijzen naar Accare.

Auteur

Paul Abrahams