Donatie Specsavers Stadskanaal voor jeugdsoos De Pitt in Ter Apel

ter apel

Jeugdsoos De Pitt uit Ter Apel heeft van Specsavers Stadskanaal een cheque ter waarde van bijna 3200 euro ontvangen.

Jeugdsoos De Pitt uit Ter Apel organiseert diverse activiteiten voor jongeren waaronder het jaarlijkse kinderkamp. Stichting Specsavers Steunt doneert jaarlijks een geldbedrag dat in de winkels bij elkaar wordt gespaard aan lokale goede doelen. In 2015 is Jeugdsoos De Pitt via een online verkiezing verkozen tot het initiatief dat het bedrag dubbel en dwars verdiend heeft. Jan Smit, partner van Specsavers Stadskanaal geeft aan: "We zijn ontzettend trots dat we zo’n mooi bedrag bij elkaar hebben gespaard voor dit doel. We weten zeker dat hier een mooie bestemming voor gevonden gaat worden!"

Auteur

Paul Abrahams