Countryrockband Dusty Hat in cultuurpodium VanSlag in Borger

Ter Apel

Gerry Wolthof, Marianne van der Velde, Ilona van Veen en Hans Steneker treden sinds november 2014 met veel succes op onder de naam Dusty Hat. Op zaterdag 12 maart staan ze in Cultuurpodium VanSlag in Borger.

De Veendammer country rockband ontstond toen Gerry Wolthof (Still Going West, Neil Young Mirror band) en Marianne van der Velde (No Soprano, Spritz), besloten een aantal duetten te zingen. Hun stemmen vielen zo goed samen dat ze er een muzikaal vervolg aan wilden geven. In bassist Hans Steneker en violiste Ilona van Veen vond het duo de perfecte begeleiders. Eind 2014 debuteerde het viertal als Dusty Hat. Het repertoire bestaat uit nummers van The Byrds, Emmylou Harris, The Band, Neil Young, Gram Parsons en anderen uit het countryrock genre. Het concert begint om 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.vanslag.eu

Auteur

Paul Abrahams