Het klinkt als een klok in dorpshuis De Vluchtweide in De Maten

de maten

Langzaam maar zeker loopt het amateurtoneel seizoen ten einde. Nog een paar keer gaat het doek open en klinkt applaus na afloop van de laatste scène.

In dorpshuis De Vluchtweide in De Maten was het podium afgelopen zaterdagavond gereserveerd voor de plaatselijke toneelvereniging Herontkieming. Het gezelschap bracht met veel enthousiasme het hilarische toneelstuk 'Het klinkt als een klok' voor het voetlicht. In opmaat naar de uitvoering werd een foto gemaakt van het gezelschap. Voor het plakboek. Bij voldoende belangstelling vindt een extra voorstelling plaats op zaterdag 19 maart in De Vluchtweide. Tickets zijn verkrijgbaar bij DA Drogist Van der Tuuk in Ter Apel. Reserveren kan ook bij Monique Elling,  0599-587330.

Auteur

Paul Abrahams