Internationale top accordeonisten treden op in Theater Geert Teis in Stadskanaal

Ter Apel

Op zondag 13 maart wordt in theater Geert Teis in Stadskanaal voor de vierde keer een internationaal accordeonfestival gehouden.

Het muziekfestijn wordt wederom georganiseerd door Jac en Jeanne Puts uit Stadskanaal. Het publiek kan deze keer luisteren naar de Italiaanse accordeonisten Pietro Adragna en Giorgio Albanese en naar de Nederlandse accordeonist Henny Langeveld. Verder is het Drie Sterren Trio – gitarist en violist Don Hofstee, accordeonist Gertie Bruin en contrabassist Bert van Erk – van de partij. In opmaat naar de eerste uitvoering en in de pauzes treedt Mary Veldkamp op in de foyer van het theater. Het internationale accordeonfestival begint zondag 13 maart om 13.00 uur. Een toegangskaartje kost 14 euro in de voorverkoop. Aan de zaal moet 15 euro worden betaald. U wilt een ticket reserveren? Bel 0599-333291 of stuur een mail naar info@accordeonfestival.nl Kijk voor meer informatie op de website www.accordeonfestival.nl

Auteur

Paul Abrahams