Gastvrij Ter Apel wil meer bezoekers naar Ter Apel trekken

ter apel

Jumbo Ter Apel, Hotel Boschhuis Ter Apel en Klooster Ter Apel hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk Ter Apel als aantrekkelijk dorp te promoten voor inwoners en dagelijkse bezoekers.

Onder de naam 'Gastvrij Ter Apel' willen de drie partijen een gastvrije beleving laten voelen. "De samenwerking is bedoeld om meer bezoekers naar Ter Apel te trekken, een optimale samenwerking tussen ondernemers en culturele organisaties te stimuleren en een gastvrijheidsbeleving te creëren voor zowel inwoners als bezoekers van Ter Apel", vertelt Margriet van Klinken van Klooster Ter Apel. "De eerste actie van het samenwerkingsverband bestaat uit een setje kortingsbonnen, om de drempel voor het bezoek te verlagen en meer bezoek te stimuleren. Deze bonnen worden uitgegeven tot en met 15 mei en zijn geldig tot en met 22 mei." Met vriendelijke groet,

Auteur

Paul Abrahams