Popkoor PuurZang zingt in het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal

Ter Apel

Op zondagmiddag 10 april treedt Popkoor PuurZang op in het Streekhistorisch Centrum. Het koor brengt een gevarieerd programma met popliedjes van toen en nu, van The Mamas and the Papas tot Krezip en Bløf.

Het popkoor bestaat uit negen vrouwen en repeteert wekelijks in de Muziekschool Zuid-Groningen. De muzikale leiding is in handen van zangdocente Suzan Paas. Zij volgde haar zangopleiding aan het Noord-Nederlands Conservatorium in Groningen en studeerde in 2005 af in de jazz. In dat jaar stond zij ook in de halve finale van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours. Het concert begint om 14.30 uur. Een kaartje kost acht euro, donateurs betalen vijf euro, dat is inclusief koffie en koek. Reserveren wordt aanbevolen. Dat kan tijdens kantoortijden telefonisch via 0599-612649 of per mail: info@streekhistorischcentrum.nl  

Auteur

Paul Abrahams