Modehuis Heije Wubs in Onstwedde is ingrijpend verbouwd

Ter Apel

Modehuis Heije Wubs in Onstwedde is verbouwd. "Het is de derde verbouwing in tien jaar tijd", vertelt Albert Wubs desgevraagd.

door Paul Abrahams

"Deze keer is het voorste gedeelte van de modewinkel aangepakt", vervolgt Albert. "Werkelijk alles is vernieuwd. Van de isolatie tot de verlichting en ook de inrichting is na de verbouwing aangepast. Hier, moet je eens kijken op mijn telefoon. Een foto van toen alles was gestript. Wat een verschil." De ingrijpende klus is in zeven weken geklaard. "De winkel is gewoon open gebleven. We hebben de collectie tijdelijk verplaatst en de klanten konden het pand betreden via de ingang van de huishoud & cadeauwinkel." De klanten zijn erg tevreden over het resultaat van de verbouwing, glundert Albert. "We krijgen eigenlijk alleen maar positieve reacties. Het oogt bovendien allemaal veel ruimer. Wat gebleven is, is de gezellige tafel waar de klanten met elkaar een kopje koffie drinken." Ter gelegenheid van de verbouwing die is afgerond, wordt donderdag, vrijdag en zaterdag een open huis gehouden.

Auteur

Paul Abrahams