Dansschool Poelman in Musselkanaal start met cursus Draag&Dans

Ter Apel

Dansen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom start Dansschool Poelman in Musselkanaal met de cursus Draag& Dans.

Het bij je dragen van je baby of jonge peuter in een draagdoek is al enige jaren een hype onder jonge ouders. Na het volgen van een studiedag, hebben Jan en Monica Poelman besloten om ook met Dans&Draag te beginnen. In de cursus komen diverse dansstijlen aan bod: van Engelse Wals en Quickstep tot Cha Cha Cha en de Salsa. Tijdens het dansen kun je werken aan je conditie en tegelijkertijd genieten van je kind. Uiteraard staat gezelligheid centraal en kunnen ouders volop ervaringen met elkaar delen. Ook is een draagconsulent aanwezig om advies te geven. Op zaterdag 16 april vindt van 10.00 tot 11.00 uur uur een introductieles plaats in de dansschool aan de Kerkstraat 8 in Musselkanaal. De kosten bedragen 7,50 euro. Aanmelden voor de introductieles kan via dansschool_poelman@hetnet.nl

Auteur

Paul Abrahams