Stringtime meets the Oslo Grass Ensemble in VanSlag in Borger

Ter Apel

Op het plein rondom Cultuurpodium VanSlag in Borger komen op zondag 8 mei de liefhebbers van bluegrassmuziek volop aan hun trekken. Tussen 13.00 en 19.00 uur zijn er optredens van Stringtime en het Oslo Grass Ensemble.

Stringtime speelt traditionele Bluegrass met snelle songs en prachtige ballads. De band valt op door haar harmonische zang en het enthousiasme op het podium. De Nederlandse band laat zich inspireren door de muziek van onder andere The Chapmans, The Gibson Brothers en The Dillards. Dit jaar treedt Stringtime voor het eerst op tijdens het European World of Bluegrass festival. Naast Stringtime treedt het Oslo Grass Ensemble op. De Noorse vijfmansformatie, die voor het eerst buiten Noorwegen optreedt, brengt New-Bluegrass.

Auteur

Paul Abrahams