Ruim 20 kunstenaars strijden om de Carving Cup bij Buitencentrum Boomkroonpad

Ter Apel

Op zaterdag 7 en zondag 8 mei wordt bij Buitencentrum Boomkroonpad in Drouwen gestreden om de Boomkroonpad Carving Cup.

Een tweedaags festijn waar motorzaagkunstenaars uit heel Nederland het tegen elkaar opnemen. Het wordt een spectaculaire wedstrijd, waarbij de deelnemers slechts twee middelen tot hun beschikking hebben: een robuuste boomstam en een motorzaag. Wie is er het handigst met de zaag en zaagt in twee dagen tijd het mooiste kunstwerk? In totaal doen er zo’n 25 houtzaagkunstenaars aan de wedstrijd mee. Deelnemers komen uit het hele land naar het Boomkroonpad toe om daar hun kunsten te laten zien. De Boomkroonpad Carving Cup vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 mei van 10.00 tot 17.00 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad in Drouwen. Het evenement is gratis toegankelijk.

Auteur

Paul Abrahams