Burgemeester Leontien Kompier is trots op de Cittaslowmarkt van Sellingen

Ter Apel

De warenmarkt op dinsdag in Sellingen is geopend door burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Vlagtwedde.

"Ik ben ronduit trots op het initiatief van de Ondernemersvereniging Sellingen en Plaatselijk Belang Sellingen", vertelde de burgemeester. "Het is een impuls voor ondernemers, inwoners en toeristen in dit aantrekkelijke dorp. Het is bovendien een markt die perfect past bij het Cittaslowkeurmerk dat de gemeente Vlagtwedde in 2014 kreeg uitgereikt. Wat mij betreft noemen we dit de Cittaslowmarkt van Sellingen." Na de opening maakte ze kennis met de standplaatshouders, die voortaan elke dinsdag vanaf 13.00 uur hun producten verkopen op het terrein van Hof van Sellingen, tegenover het gemeentehuis. Het publiek kan terecht voor groente, vis, snoep, kaas noten, honing, warme wafels, bloemen, kleding, boeken, onderkleding, sieraden, garen en wol, houten decoratie en producten van zorgboerderij De Spinberg.

Auteur

Paul Abrahams