Tape Art in het Paleis der Schone Kunsten in Stadskanaal

Ter Apel

Tijdens het Pagefestival dat zaterdag 18 en zondag 19 juni in Stadskanaal wordt gehouden, is voor de eerste keer werk van Martinello te bewonderen in het noorden.

"Een primeur voor Noord-Nederland", glundert het organisatiecomité. "Martinello heeft het 'schilderen met tape' verfijnd. Met gekleurd plakband ‘schildert’ hij mensen, soms verfijnde portretten, situaties en landschappen in klein en groot formaat. Hij heeft de inspiratie gevonden in landen als Italië, India en Nepal." Het bijzondere werk is te bekijken op zaterdag 18 juni van 14.00 tot 21.00 uur en zondag 19 juni van 14.00 tot 20.00 uur in het 'Paleis der Schone Kunsten', zoals het gebouw van Scouting Stadskanaal aan de Dwarsweg in Stadskanaal tijdens het Pagefestival wordt genoemd. Kijk voor meer informatie op de website martinello.weebly.com

Auteur

Paul Abrahams