Biergenietschap Narziss houdt wedstrijd Nederland-België

Ter Apel

Zondagmiddag 29 mei houden de broeders van biergenietschap Narziss de speciaalbierproeverij 'Lions versus Devils'.

Vier Nederlandse kampioensbieren gaan de strijd aan met vier Belgische zware jongens. De bieren worden op ludieke wijze gepresenteerd, geproefd en bepleit. Een proeverij en debatwedstrijd met als einddoel de vraag: Welk bier verdient de titel Beste Bier van Europa? Nederland tegen België dus, live in stadion ’t Mingelmous. "Het wordt een spannende middag", benadrukt woordvoerder Klaas Johan Dekkinga. "België staat bekend om haar sterke speciaalbieren, maar de laatste tien jaar heeft Nederland toch ook een aantal grote namen voortgebracht." De wedstrijd begint om drie uur. Deelname kost 17,50 euro. Inschrijven kan tot 27 mei in bar-café ’t Mingelmous in Stadskanaal.

Auteur

Paul Abrahams