Veel reuring in Kunst- en Cultuurpodium De Verrekieker in Drouwenermond

Ter Apel

Kunst- en Cultuurpodium De Verrekieker aan het Zuiderdiep 43 in Drouwenermond opent zaterdag 11 juni zijn deur.

Het spits wordt om 16.00 uur afgebeten door de Groningse zanger en muzikant Bert Hadders. Aansluitend kan het publiek luisteren naar een autobiografische theatermonoloog van Hetty Rats. Het affiche vermeldt verder optredens van Roy Sipma, winnaar van PopSport Drenthe, Lilian Zielstra, winnaar van Write Now! Groningen en de formatie Ol 'Houd. Verder is er doorlopend theatraal vermaak door Podiumkunsten aan Zee. Het programma duurt tot 20.00 uur. De toegang is gratis. Het bestuur van Kunst- en Cultuurpodium De Verrekieker richt zich op onder meer kleinkunst, theater en toneel, cabaret en muziek. Zowel in het Nederlands als in het Drents en Gronings.

Auteur

Paul Abrahams