Ukkie Pukkie Doe-Dag in buurthuis de Stobbe in Cereswijk

Ter Apel

Op woensdag 15 juni vindt in de Stobbe in Musselkanaal de 'Ukkie Pukkie Doe-Dag' plaats.

Er vinden van 13.00 tot 16.00 uur verschillende workshops en activiteiten plaats voor baby’s en dreumesen tot en met drie jaar, waar zij samen met hun papa, mama, opa, oma, oppas of verzorger aan deel kunnen nemen. Voorbeelden zijn babymassage, baby dans, muziek op schoot, dreumes gymnastiek en knutselen. Verder kan een kijkje worden genomen in de voorleeshoek, in de poppenkast en in de peuterspeelzaal en wordt kinderkleding te koop aangeboden voor weinig geld. Desgewenst kunnen de kinderen poseren voor de fotograaf. Ukkie Pukkie Doe-Dag in buurthuis de Stobbe Cereswijk is gratis toegankelijk. Bezoekers krijgen na afloop een leuke goodiebag mee naar huis.

Auteur

Paul Abrahams