Winkeliers in het centrum van Stadskanaal houden kassabonnenactie

Ter Apel

Op zondag 19 juni is het Vaderdag. Daarom houden de winkeliers in het centrum van Stadskanaal zaterdag 18 juni een kassabonnenactie waarmee leuke prijzen zijn te winnen.

Bij besteding van minimaal 25 euro kan de kassabon - voorzien van naam en telefoonnummer - worden ingeleverd bij Pengels Outdoor en Vrije Tijd aan de Hoofdstraat, Mannenmode Broek & Man en Leads & Lady Leads aan de Europalaan, Zuzz&Zo aan de Menistenlaan, Kapsalon Tieme Pals aan het Menistenplein, Snackbar Benelux en Delica Mondo aan de Navolaan, Faunaland aan de Beneluxlaan en The Read Shop in de Kanaalpassage. Enkele dagen later vindt de trekking plaats. In de prijzenpot zit een rondvlucht in een Ultra Light vliegtuig en drie vaders krijgen bij kapsalon Tieme Pals een zogeheten barbier behandeling.

Auteur

Paul Abrahams