CSV Stadskanaal houdt clubkampioenschappen turnen

Ter Apel

Zaterdag 18 juni is gestreden om de felbegeerde wisselbekers van de turnvereniging C.S.V.

In een zeer goed bezette sporthal namen ongeveer 130 turn(st)ers deel aan de diverse wedstrijden in de verschillende stromingen, jongens en meisjes, plus de verschillende niveaus basis, turnen en turnen selectie. De winnaars per leeftijd op een rij: meisjes van basisturnen: 6/7 jaar Joleen Bischhoff, 8/9 jaar Dhelaila van Wattum en Jolien Moes, 10/11 jaar Tyana Sunzu, 12 jaar en ouder Ellen Zomer. Turnen extra meisjes: mini instap en instap Amber Leeuw, pupil en jeugd Dagmar Bosga, junior en senior Inge Boxem. Turnen selectie: mini instap en instap Madeleine Dusseljee en Ninthe Haandrikman, pupil 1 en 2 Arieke Moes, keuze oefenstof Chantal Koning. De winnaars bij de jongens basisturnen: Teun Sterenborg. Turnen extra jongens: 6 tot 11 jaar Vincent Enninga en jongens keuze oefenstof Bas Groenhof. Turnen selectie: 6 tot 11 jaar Bram Meulman en turnen selectie keuze oefenstof Bert Wilts. De clubkampioenen: Turnen selectie Chantal Koning en Bert Wilts; Turnen extra Amber Leeuw en Vincent Enninga; Basisturnen Dhelaila van Wattum en Jolien Moes en Teun Sterenborg.

Auteur

Paul Abrahams